«

»

Δεκ 04

Διάλεξη σε live streaming από το EMBL

Το (ELLS) είναι το τμήμα  εκπαίδευσης του Ευρωπαϊκό Εργαστήριο  Μοριακής Βιολογίας (EMBL) με έδρα την  Χαϊδελβέργη της Γερμανίας. Το τμήμα προσφέρει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων στον τομέα της επιστημονικής εκπαίδευσης, συμβάλλοντας έτσι στη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ της έρευνας και των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων με τα σχολεία και το ευρύ κοινό σε όλη την Ευρώπη μέσα από συναρπαστικές δραστηριότητες με τεχνικές μοριακής βιολογίας και καινοτόμους διδακτικούς πόρους.

Μαθητές των Θετικών σπουδών του σχολείου μας παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την διάλεξη σε live streaming του ELLS με θέμα    «GENOMICS and BIG DATA» και ενημερώθηκαν για τις σημαντικές πληροφορίες που εξάγονται από την αξιοποίηση του μεγάλου όγκου των δεδομένων από πειράματα των Επιστημών της Ζωής στην Ιατρική και γενικότερα στην Yγεία.

Περισσότερα εδώ 

EMBL Insight Lecture ?Genomics and Big Data: Transforming our Understanding of the Processes of Life?

embl-insight-lecture-title-slide-web-620x465

 

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορεί αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε HTML ετικετών και ιδιοτήτων: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>