«

»

Μαΐ 04

Φύλλο εργασίας στις μεταλλάξεις

DSC_0308DSC_0003DSC_0333Μαθητές του τμήματος Β3 κατά το σχολικό έτος 2014-2015 στα πλαίσια του μαθήματος ¨Βιολογία Γενικής Παιδείας» στο εργαστήριο πληροφορικής του σχολείου μας με την καθηγήτρια Βιολογίας Μ.Βραχνούλα υλοποίησαν ένα φύλλο εργασίας σχετικό με τις μεταλλάξεις και συμμετείχαν σε ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι σχετικό με την εξέλιξη και τα φυλογενετικά δένδρα.

Η δραστηριότητα αυτή αφορά μια πρόταση εφαρμογής στην τάξη της ενότητας ¨Μεταλλάξεις¨ του βιβλίου της Β΄Λυκείου,  εμπνευσμένη από το διήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο ?Μαθαίνοντας από τη ζωή ? Ανακαλύπτουμε νέους τρόπους της διδασκαλίας της σύγχρονης Βιολογίας? που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από το Ευρωπαϊκό Εργαστήριο Μοριακής Βιολογίας ? Ευρωπαϊκό Εργαστήριο για τη Μάθηση στις Επιστήμες της Ζωής (EMBL-ELLS)  και το  ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος από 24-25 Μαϊου 2015 στο ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος και στο οποίο συμμετείχε η κ.Βραχνούλα Μαριάνθη.

Ιστοσελίδα σεμιναρίου

Φωτογραφίες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορεί αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε HTML ετικετών και ιδιοτήτων: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>