Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας στο πλαίσιο της κοινωνικής της δράσης, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας και τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, διοργανώνει την Δεύτερα, 08/05/2023 και την Τρίτη, 09/05/2023, διημερίδα με θέμα «Παιδί και Διαδίκτυο – Κίνδυνοι και Προστασία», με την συμμετοχή της Υποδιεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος,  η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Λυκείου Πρέβεζας.

  Τις ανωτέρω διαλέξεις θα παρακολουθήσουν πρωινές ώρες μαθητές των Λυκείων και Γυμνασίων της Πρέβεζας καθώς και μαθητές της Ε΄& ΣΤ΄ τάξης των δημοτικών σχολείων.

 Η ίδια διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο (αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Λυκείου Πρέβεζας), την Δευτέρα, 08/05/2023 και ώρα 19:00, απευθυνόμενη σε γονείς, συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και εκπαιδευτικούς στην οποία σας προσκαλούμε να παραβρεθείτε.

Πρόσκληση των μαθητών/τριών ,εκπαιδευτικών , γονέων και κηδεμόνων σε διημερίδα-εκδήλωση ενημέρωσης σε θέματα ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο